Detalii privind folosirea Instrumentelor Radiante

Folosirea Instrumentelor Radiante pentru

prelungirea vieții active, creșterea performațelor,

prevenirea afecțiunilor și la nevoie recuperarea sănătății

prin sprijinirea proceselor de auto-vindecare

în sinergie cu tratamentele medicale

 

Cursurile noastre dedicate Managementului Activ al Stresului folosind Programul Oficial de Tehnica Radiantă® – Real Reiki® ,  oferă soluțiile necesare auto-îngrijirii și îngrijirii altor persoane, atât local cît și la distanță în spațiu sau în timp (pentru diferite evenimente, proiecte sau îngrijorări) folosind Instrumentele Tehnicii Radiante® – Real Reiki®

Aceste informații au fost prezentate de către noi în cadrul Claselor Expandate din perioada 2001 – 2016, precum și la diferite manifestări dedicate Medicinii Integrative. Aceste informații au fost stocate automat în Portalul INTERNET ARHIVE WAYBACK MACHINE din versiunea veche a sitului nostru . Detalii privind folosirea Instrumentelor Radiante în diferite situații pentru Prelungirea Vieții Active, Creșterea Performanțelor, Prevenirea Îmbolnăvirilor și pentru sprijinirea proceselor de auto-vindecare (în sinergie cu tratamentele și procedurile medicale) în diferite afecțiuni cronice generate de stres în paginile web de mai jos.

Notă:

  • Paginile Arhivate din perioada 2001-2016, se vor accesa mai lent, deoarece ele vor fi extrase din Portalul INTERNET ARHIVE WAYBACK MACHINE . Linkurile lor vor fi afișate folosind caractere normale și ne-bold-uite.
  • În următoarea perioadă vom edita, actualiza și posta aceste pagini  în noua versiune a sitului vitalitate, care vor avea Linkurile în format italic și bold-uit . 

 

Cursuri

 

Servicii

 

Stres

 

Documentare Video

 

 

Tehnica Radiantă® – Real Reiki®

 

Prezentări

 

Medicina Integrativă și Auto-vindecarea

 

Prevenirea și sprijinirea proceselor de auto-vindecare a

Sistemului Cardiovascular

 

Prevenirea și sprijinirea proceselor de auto-vindecare a

Sistemului Imunitar

 

Prelungirea Vieții Active și creșterea Performanțelor indiferent de vârstă

 

 

Contact