Dr Bruce LIPTON

Dr Bruce LIPTON – Stres și Epigenetică

Vă prezentăm impactul stresului interpretat asupra ființei umane, folosind mecanismele EPIGENETICII precizate de Dr. in Biologie Bruce LIPTON în cele 2 cărți ( Biologia Credinței  și Efectul de lună de miere) apărute la editura For You și în mai multe video-prezentări sub-titrate în românește. Prin modificarea credințelor noastre despre ceeace ni se întâmplă, vom putea să ne optimizăm atitudinina față de evenimente și implicit să trecem corpul nostru din regimul de auto-îmbolnăvire la cel de auto-vindecare. Acest principiu stă la baza cursului nostru de Management Activ al Stresului.

Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de EPIGENETICĂ, prezintă mecanismele de la nivel celular are stresului interpretat generat de atitudinea, concepțiile și credințele noastre, în cadrul Conferinței NOUA BIOLOGIE – Unde Mintea și Materia se Întâlnesc:

 

Cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului , sunt dedicate optimizării atitudinii și concepțiilor noastre despre evenimentele trecute, prezente sau despre îngrijorările noastre față de anumite riscuri ale proiectelor din viitor.

Detalii despre Cursul pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în pagina Cursuri G1 – G2

  • Un alt documentar al Dr Bruce LIPTON este PĂRIȚITULUI CONȘTIENT – dedicat Creșterii conștiente a copiilor, în care el prezintă modul în care stresul părinților poate afecta dezvoltarea copilului după concepție atât pe timpul vieții intrauterine cât și în mica copilărie:
Contact