Înscriere la cursurile avansate

Informații și Procedura de Înscriere la cursurile de

Tehnica Radiantă® – Real Reiki® Gradele Avansate Gradele 3A – 7

În urma Inițierilor în Gradele Avansate 3A – 7 , se adaugă instrumentul Co-creerii pentru 1 Persoană și pentru 1 Grup de Persoane, în Spațiu și în Timp pentru Evenimente, Proiecte și Îngrijorări.

Instructorii de Tehnica Radiantă® – Real Reiki® (Gradul 3B) sunt pregătiți, autorizați și certificați de către Radiance Seminars Inc. (RSI) să organizeze numai cursurile de Tehnica Radiantă® – Real Reiki® Gradele 1 și 2.

Cursurile de Tehnica Radiantă® – Real Reiki® de la Gradul 3A până la Gradul 7 sunt organizate numai de către Radiance Seminars, Inc. (RSI).

Înscrierea şi participarea la Cursurile de Tehnica Radiantă® – Real Reiki® de la Gradul 3A – Gradele 3A – 7 se face astfel:

  • Completați o cerere de participare care va cuprinde:

• Curriculum Vite (studii academice și orice fel de altă educație sau practică),

• Data, locul și Instructorul de Tehnica Radiantă® – Real Reiki® cu care ați urmat cursurile de Tehnica Radiantă® – Real Reiki® Gradul 1 și Gradul 2 (atașând și câte o copie a celor 2 Diplome de Participare la aceste Cursuri);

  • Trimiteți cererea de participare către: Ph.D Barbara Ray:

Prin eMail la adresa: RSISeminars@gmail.com.

Prin poștă la adresa:

Radiance Seminars, Inc.

P.O. Box 7088

Seminole, FL 33775

USA

  • Dacă ați fost acceptați de RSI o să primiți un răspuns scris care va cuprinde: locul, data, taxa de participare, programul cursului, numele și adresa persoanei de contact responsabilă cu organizarea cursului;
  • Luați legătura cu organizatorul cursului pentru a confirma participarea la curs.
Contact