Managementul Activ al Stresului

Managementul Activ al Stresului prin folosirea zilnică a celor 4R 

Managementul activ al stresului constă în pregătirea fiecărei persoane pentru a fii capabila ca prin modificarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente să transforme di-stresul în eu-stres.

Pentru diminuarea efectelor stresurilor anterioare și prevenirea aparițiilor a noi efecte dăunătoare provocate de multitudinea de agenți stresori, cu care suntem confruntați în viața cotidiana, este nevoie de folosirea zilnică – de către fiecare dintre noi – a 4 tipuri de acțiuni:

1. Accesarea Radianței Interioare, prin aducerea în toate planurile existentei ființei noastre a unui supliment de vitalitate pentru a o înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare.

Acesta se realizează prin:

2. Asumarea Răspunderii personale, pe baza educației continue, prin care fiecare persoana își va schimba treptat stilul de viata și atitudinea interioară față de evenimente – în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenților stresori.

Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®  oferă informațiile necesare alături de o metodă simplă și eficientă ( TRT® ), care folosita zilnic ( FZ-TRT® ) va ușura schimbarea stilului de viața și a atitudinii interioare față de evenimente:

 • Cu Echilibru între Muncă și Odihnă;
 • Alternând Activitățile Impuse cu cele Plăcute;
 • Plin de Dragoste, Apreciere, Mulțumire și Fericire;
 • Acumulând Zilnic Cunoaștere Universală;
 • Dedicat Binelui Universal – pentru Noi și pentru Ceilalți;
 • Cu cît mai puține Supărări sau Îngrijorări;
 • Fără Lăcomie, Egoism, Ură sau Gelozie;
 • 10.000 de Pași pe Zi – în total 70.000 Pași pe Săptămână

3. Realizarea și folosirea unei Rețele de Suport Anti-Stres, prin care fiecare dintre noi avem alături, în momentele dificile, membrii familiei, prietenii, colegii de birou sau membri unei anume comunități la care suntem afiliați.

Utilizând Tehnica Radiantă® atât local ( prin Sesiuni Radiante – aplicarea mâinile activate în cursul TRT® Gradul 1 pe corpul altei persoane, în 12 poziții ) cât și distant ( prin Directări folosind setul de simboluri universale învățate în cursul TRT® Gradul 2 ) se pot realiza și întreține rețelele active de suport simplu și eficient.

Rețeaua de Suport va avea la Bază Piramida Responsabilităților:

 1. Propria persoană
 2. Familia noastră
 3. Locul de muncă
 4. Colegii de serviciu, rudele, prietenii și alte persoane din comunitățile noastre

Rețeaua de Suport va fi Realizată și întreținută din timp și în ambele sensuri – Să Ajutăm și să fim Ajutați:

 • Prin realizarea unor grupe de suport
 • Prin mobilizarea și a altor persoane ce nu fac parte din grupa dumneavoastră de suport pentru probleme deosebite;

4. Folosirea Resursele Naturale, care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin:  i)alimentație, ii)apă și aer cât mai puțin poluate, iii)folosirea luminii naturale și a plimbărilor prin zone cu cât mai multă vegetație.

Prin Folosirea Zilnica a Tehnicii Radiante® asupra alimentelor, apei și mediului ambiant se pot amplifica efectele benefice ale resurselor naturale iar nivelul toxicității ( datorate poluării ) se va diminua.

Temperatura:

 • Aerului 20-24 grade
 • Apei Plate de Băut 30-40 grade
 • Apei pentru Băi locale la picioare (până la gleznă) sau băi generale (stând în cadă sau bazin cu apa până deasupra ombilicului) – conform conceptului de baie tradițională japoneză: Seara 38-40 grade iar Dimineața 42-44 grade
 • Lumină naturală sau artificială suficientă și de calitate
 • Alimente de calitate și cât mai diversificate
 • Cu Zgomot minim sau înlocuit cu Muzică Ambientală

Detalii în cadrul Cursului de Management Activ al Stresului folosind Programul Oficial de Tehnică Radiantă® Gradul 1 și Gradul 2 

Mai multe informații în Detalii privind folosirea Instrumentelor Radiante , care conține un index de peste 80 Linkuri către pagini postate de noi din 2001 până în prezent. Linkul acestei pagini index poate fi folosit în aplicația de traducere automată Translate Google , pentru traducerea din Română în celelalte limbi .

 

Ai nevoie de mai multe detalii?

Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta cu toate informatiile necesare.
Contacteaza-ne
Contact